VAR BANNER Partner page TD.png

VAR

var-logo-purple_red-cmyk-print+-+copie+(1).png

Var

Var is de mediaregie van de VRT, de Vlaamse publieke omroep in België. We zorgen voor authentieke en waardevolle verbindingen met de vele kijkers, luisteraars en surfers van de VRT door adverteerders in contact te brengen met het brede en kwalitatieve publiek van alle Vlamingen. We bieden advertentieruimte op radio, tv en digitale media zoals podcasts, apps, websites en creatieve partnerships met de merken Studio Brussel, MNM, Radio 1, Radio 2, Klara, Eén, Canvas en ook op Spotify.

Vandaag zijn adverteerders op zoek naar een relevant bereik in een veilige context tegen een eerlijke prijs. In een wereld die steeds digitaler en mobieler wordt, zijn naamsbekendheid en merkopbouw, naast targeting en onmiddellijke ROI, van essentieel belang. We maken jullie mediaplan op een maatschappelijk verantwoorde manier en met veel expertise, efficiëntie en een persoonlijke benadering.  In een trend waarbij adverteerders kiezen voor merkveilige, betrouwbare media, helpen we hen om dicht bij hun publiek te staan en hun campagnes af te stemmen op de inhoud. We zorgen voor authentieke en waardevolle verbindingen met de vele kijkers, luisteraars en surfers van de VRT.

Met de advertentie-inkomsten voorzien we de publieke omroep van extra financiële middelen zodat ze via haar kanalen en platforms kwalitatief hoogwaardige en lokaal relevante content kan blijven aanbieden. Zo werken we marktondersteunend en dragen we bij tot een bloeiend en inspirerend medialandschap in Vlaanderen.

Verder kan je ook bij Var terecht voor interessante insights en studies over radio, tv en digitale media. Ontdek ze allemaal op onze blog via var.be/blog en download onze laatste whitepapers gratis via var.be/downloads.

Terug naar overzicht
Back to top