DPG Banner TD Partner page.png

DPG Media

dpgmedia-logo-rgbkleiner.png

DPG Media

DPG Media is een leidende mediagroep in Vlaanderen die kijkers, surfers, lezers en luisteraars weet te raken met straffe verhalen, razendsnel nieuws en sprankelend entertainment. Het bedrijf behoort tot DPG Media Group, die actief is in België, Nederland en Denemarken.

Televisie, kranten, radio, magazines, telco & online services. DPG Media bouwt samen aan een creatief mediaverhaal op het ritme van de toekomst.

Het kloppend hart van de groep wordt gevormd door sterke mediamerken zoals VTM, Het Laatste Nieuws, Qmusic, Dag Allemaal, De Morgen, Humo, VTM NIEUWS,… Daarnaast vormen de online services (Vacature.com, Tweakers, Spaargids.be, mijnenergie.be en Livios) en de telco-activiteiten (Mobile Vikings en JIM Mobile) een groeiende tak binnen de organisatie.

Ontdek onze merken:
https://www.advertising.dpgmedia.be/nl/merken

Doe mee aan de DPG Media Quiz en WIN!
Zomaar de Lunch Break ingaan na een interessante voormiddag op Trends Day? Niet als het aan ons ligt, want wij dagen je uit voor een korte, ontspannende quiz. Doe mee, ontdek hoe goed jij ons en onze merken kent en win een fantastische prijs!

Terug naar overzicht
Back to top