Bisnode

logo_pos_rgb (1).png

Bisnode

Bij Bisnode geloven we dat data de sleutel is om de meest relevante marketingervaring aan te bieden aan de consument, en tegelijkertijd de campagnes van onze klanten zo efficiënt mogelijk te maken. Op het kruispunt van consumenten en merken begeleiden wij adverteerders om zich op mensen te richten wanneer het hen past, met het grootste respect voor hun persoonlijke gegevens. Om het eenvoudig te maken: minder reclame voor betere reclame.

Hoe gaan we te werk? Eenvoudig, we gebruiken de kracht van data: consumentengegevens en bedrijfsgegevens.
Op basis hiervan hebben we een reeks oplossingen ontwikkeld die voldoen aan terugkerende behoeften van marketeers uit alle sectoren. Dat varieert van het aanleveren van contactgegevens op basis van gedefinieerde criteria, over het corrigeren actualiseren van gegevens tot het nauwkeurig identificeren van potentiële klanten. Bisnode ondersteunt marketeers bij alle sleutelmomenten en hoe ze gegevens kunnen inzetten voor een optimaal resultaat.

Al onze oplossingen dienen hetzelfde doel: onze klanten in staat stellen om de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen via het meest geschikte kanaal, met verantwoordelijkheid voor ieders privacy te beschermen.

Bisnode kent meer dan 40 jaar ervaring, en is erin geslaagd om oplossingen met een hoge toegevoegde waarde te ontwikkelen. Onze team bestaat uit enthousiastelingen die steeds beschikbaar zijn voor advies. Wij maken deel uit van van een internationale groep die in 18 Europese landen aanwezig is, wat ons een unieke expertise geeft en dit biedt onze klanten de mogelijkheid om zowel lokale als internationale gegevens te gebruiken.

Terug naar overzicht
Back to top